20.2.09

You get what you GET!

Det här känns som en naturlig utveckling; http://www.resume.se//nyheter/2009/02/20/blondinbella-hotas-av-avst/

Ett visst mått av skadeglädje infinner sig, inte för att jag ogillar BlondinBella något speciellt, tvärt om! Efter att ha tittat på två avsnitt av Let's Dance så kan jag erkänna att jag faktiskt gillar henne lite, hon är så jävla dumglad! Det är ju skithärligt.
Men nä, skadeglädjen kommer sig mest av att det är soft när saker och ting tar ut sin rätt. Efter att familjen Löwengrip har tjänat mycket pengar på att lilla fröken har en kamera med videofunktion så hon kan VLOGGA när hon står inne på Gul&Blå, är det inte mer än rätt att de som får sköta själva publiceringssystemet och all trafik ska få sig ett litet hörn av schwartzwaldkakan.
Men mycket vill ha mer och redan rika pappa Per Rydberg vägrar betala blogg.se trots att det handlar om, vad som för honom förmodligen kan räknas som, PARKERINGSVÄXEL. 21 tuss skulle väl svida lite i ficklädret på oss vanliga dödliga, men för Hr. Jurist Rydberg som dessutom förmodligen tilldelas ynnesten att gotta sig i bland annat inkomsterna från Bellas klädlinje BellMe borde det inte vara några problem att hosta upp lite dricks till blogg.se.

Intressant ska bli att se huruvida betalningen äger rum eller ej, annars blir det de fyra B'na: Buh-bye Bella och bloggen. Ingen större förlust.
Fast bortskämda småflickor brukar vara ganska bra på att "pappa snälla"-sig till vad de vill, så det slutar säkert med att blogg.se får sina pengar och Bella får fortsätta producera sin smörja för all framtid. Det visar sig med tiden!
Bliss!

Inga kommentarer: