11.1.09

"En" bild och tusen ord

NUUUU blire bildvisning!

Eller jag kan dra en resumé först, man ska spara på ljusglimtarna serni.
Resumé:

I onsdags träffade jag Janna och knåpade ihop ett bäbis-paket till vår kära vän Erica som flyttade till USA för 30 år sen.
Känns det som, men det är bara ett par år sen, och nu ska hon föda barn vilken dag som helst. Paketet innehåller lite paket, samt tre vykort(stockholmsvy, kungafamiljen, stockholmsvy) som vi finurligt tejpade ihop och skrev gulligt på. Jättefint! Hoppas att hon hinner få paketet innan hon(eventuellt) läser detta.
När vi postat det hela så tog vi en sväng i klädaffärerna såklart. Det var mycket trevligt att träffa Janna då även hon flyttade för nått år sen och för närvarande huserar i Varberg.
Sen på eftermiddagen/kvällen träffade jag Suss på Carmen, hon ska inte föda barn. Suss alltså inte Carmen. Carmen är en krog = kan inte föda barn. LB kom även och vi drack öl och pratade mycket och tjafsade lite, väl avvägt med en/några öl.

Sen händer det INGET, fram till igår, då jag träffade Ljumne, Tobbä och Don Thomas på SÖDERKÄLLAREN och drack öl och kände varandra väl. Vi spenderade de första timmarna med att i lugn och ro sitta och KÄNNA varandra. Prata lite, men mest sitta i samförstånd över vår gemensamma relation, jätteroligt. När vi kände oss klara med det(när SK stängde) åkte vi till någon sorts svarklubb och mötte Acke som var los väck men snäll glad och rolig, som vanligt. Där dansade vi(inte jag) till klockan sex på morgonen, då jag åkte hem.

VÄL HEMMA heheh åt jag min goda vitlökssoppa och tittade på ett asdåligt avsnitt av Futurama. Somnade gott i min säng.

TACK FÖR ATT DU LÄSTE NU KOMMER BILDERNA!!


Janna med vykortsbrevet, fett fint båda grejerna!


Presenterna får vara med också, så ingen tror att jag ljuger.


Och här har vi LB och Suss på Carmen, djupt involverade i varandra.


Här är den svarta klubben, pun intended.


Och när jag åkte hem därifrån sken månen ikapp med lamporna, det var fresh.


Och jag... ah... jag var inte så fresh, men en halv människa däremot.
Så!

Inga kommentarer: